Czy da się zrobić coś takiego, żeby nie można było komentować wpisów poprzedników tylko pisać posty jeden za drugim? Bo to jest bardzo uciążliwe. Widzę, że ktoś coś napisał i muszę szukać "co", bo post jest np w samym środku tematu. Bardzo bym prosiła o rozpatrzenie mojej prośby bo jest to uciążliwe.
Obawiam się, że nie bardzo rozumiem... Aby zobaczyć całą dyskusję (wszystkie jednocześnie wypowiedzi) w wątku wystarczy wybrać "Rozwiń wszystkie odpowiedzi", aby dodać wypowiedź na tym samym poziomie (czyli nie komentować czyjejś wypowiedzi) należy wybrać "Dodaj wiadomość".
Sądzę przy tym, iż brak możliwości dowolnego komentowania poszczególnych wypowiedzi mocno zuboży forum - właśnie o to chyba nam chodzi, żeby można było nawiązywać poszczególne dyskusje i komentować właśnie konkretne wypowiedzi, prawda?
Jeśli się mylę, bardzo proszę o doprecyzowanie swoich oczekiwań... na pewno coś wspólnie wymyślimy:):):)
Serdecznie pozdrawiam
Hm.. jakby to sprecyzować..?
Kiedy wchodzę na forum i widzę temat, w którym pojawiły się nowe posty, otwieram i okazuje się, że ostatni post nadal jest taki sam jak był (załóżmy) 2 dni temu, co znaczy, że ten nowy post to jest komentarz co czyjejś wypowiedzi i muszę przepatrzeć całą dyskusję żeby go znaleźć, pamiętać, co było mówione, a co jest właśnie nową wypowiedzią.
Uniemożliwienie komentowania poszczególnych wypowiedzi sprawiłoby, że odnajdywanie nowych postów byłoby łatwiejsze.
Mam nadzieję, że Moderator rozumie. Jak nie to się poddaję. (A może jakiś inny użytkownik jest wstanie wyjaśnić o co mi chodzi?) :P