Czesc kto z was należy do szkółki jeżdzieckiej ?
piszcie!!!!
jest to bardzo fajny i tani sposób nauki w nielepicach!!!
No tak, tani i fajny ale mający dać jakieś efekty, więc nauka nie może zaczynać się od podstaw :/
Twój post żancia, jest bardzo zachęcający, więc dobrze było to sprostować ;)
Ja należę, chwalę ten pomysł, podoba mi się idea pokazywania stadniny na forum hodowców koni huculskich :) Miejmy nadzieję, że rezultaty przegonią nasze najśmielsze oczekiwania.
Ja również mam nadzieję, że trenowanie w szkółce da efekty i stadnina będzie mogła pokazać dobrych jeźdźców na zawodach:)
ja należe do szkólki jeździeckej i jutro moja 1 jazda z nową instruktorką p.Agnieszką .
pozdrawiam:*
poda mi ktos numer do tej P.Agnieszki???Bo mam do niej zadzwonic a nie wzielam numeru:PPPMyslalam ze jest na stronie nielepic...
Aga, a zdajesz sobie sprawę, że te treningi pociągają za sobą dyżury w weekendy, a potem nawet starty w zawodach? Zastanów się, czy będziesz w stanie naprawdę dużo poświęcić, żeby dało to wszystko jakieś efekty... Niektórzy musieli już zrezygnować z powodu za dużej ilości zajęć :(...
Mam nadzieję, że szkółkę niektóre osoby potraktują poważnie, i w przyszłym roku na różnych zawodach wystąpi dużo jeźdźców w barwach SKH Nielepice;)