Strona głownaKontakt

STADNINA KONI HUCULSKICH W NIELEPICACH

Forum dyskusyjne

Wiadomości napisane przez: ,
pokaż profil użytkownika.
Sortowanie od:

Witam serdecznie.
Długo śledzę wątki na tym forum i w końcu postanowiłam również napisać. Pamiętam Nielepice w innej formie i takie też opuściłam. Było to ciepłe i przyjazne miejsce, pełne fantastycznych ludzi. Pracowałam tam 2 lata, wiec znam temat trochę lepiej niż klienci, którzy pojawiali się na kilka godzin.
Z Panią Łucją miałam do czynienia raptem kilka razy i proszę mi wierzyć opinie jej na temat Państwa Mikołajewiczów były karygodne i byłam w ciężkim szoku, ze ktoś może się tak wyrażać o innych ludziach. Aż z niedowierzaniem pytałam przyjaciół kto to jest!!! Konflikt może istniał, ale jakiś szacunek się jednak należy. Zwłaszcza, że wypowiadała się Pani Łucja przy zupełnie obcych jej ludziach(patrz np. ja). Więc po co się teraz zarzekać, że nie nastawia Pani ludzi przeciwko Państwu Mikołajewiczom. Poza tym forma wypowiedzi Pani na tym forum i odzywek do ludzi potwierdza ten niski poziom konwersacji. Popieram tutaj wszystkich, którzy uważają że budowanie swojej stadniny na opinii (wieloletniej) innej jest karygodne i nie ma żadnego wytłumaczenia.
Popieram wypowiedź Niki, że należałoby zaprzestać tej pisemnej pyskówki i raczej zająć się odpowiadaniem na temat tego forum, czyli wyraźcie poparcie dla prawdziwych Nielepic. Bo ja tylko jedne prawdziwe Nielepice uznaje i chciałabym mieć gdzie wracać...
Pozdrawiam wszystkich Monika Maleszka "menaszka"

Opinie » Proszę, wyraź swoje poparcie dla prawdziwych Nielepic

Co tu duzo mówić. . . Ci którzy mnie znają wiedzą wszystko:) ech tesknie. . .

Nasze Konie » LUBA

najwspanialszym kucykiem jest oczywiście Bułczyk.... jest taka miła i mądra:).... no i jeszcze Maciupek:)

Opinie » Ulubiony koń
Stadnina Koni Huculskich, Nielepice 196, 32-064 Rudawa, tel. (0-12) 283 87 26,
Stadnina Koni Huculskich w Nielepicach