jak ty sobie to wyobrazasz ze cie beda ze stadniny wozic ?? przeciez masz autobus i mozesz jak inne dziewczyny nim jezdzic jak bys chciala to bys nie widziala problemu tylko tobie jest po prostu wygodniej jak ktos cie zawiezie , ale nie zawsze jest tak dobrze wiec musisz sie poswiecic !!! albo odpuscic ... i tyle ..!
heh a ja mam go na szkolke i tak osobiscie to jest moj najulubienszy kon i jest osoba ktora niestety chce go kupic tereny na nim sa suuper szczegolnie na oklep i z dorot na czele ;p na ujezdzalni tez jest spoko chodziaz na poczatku nie dawalam sobie z nim rady ale teraz jest suuuper ;p po prostu kocham tego konia ;*
ja uwazam ze DOROT jest najlepsza oczywiscie za jej kadencjii w stadninie nauczylam sie strasznie duuuzo i oczywiscie bedzie mi brakowalo jej stylu prowadzenia jazdy , a tereny to prowadzi suuper , najbardziej lubie teren z dorot jak jezdze na lechicie ;p pozdr ;* i to drzewo w terenie na oklep z ada i magda , pamietam jak sie ada na wiscie scigala z zanetka na primo zgadnijcie kto wygral oczywiscie wiściu a ja mialam polew z baranow sultana i zanetki ;*
szkoda ze lechu zostal sprzedany i wyjechal w poniedzialek po zawodach ale jade do tych więckowic i tam bede go odwiedzac ..... no i przedewszystkim spisal sie na rajdzie i na sciezce w ogole bylo z nim suuper .... i ten ost galop ;p
byłam ostatnio u lechity w więckowicach z lidką go odwiedzić i on tam ma na prawde bardzo dobrze nawet nie mysli o tym zeby w teren jechać ..... nie jest sam ma kolezankę Basie i wygląda po prostu prześlicznie ściemniał ;)) na prawde ma chłopak szczęcie że tam trafił takiej emeryturki to mu każdy pozazdrości ... ;)))
heh no naskakalysmy sie aniu szczegolnie ty takie szczupaki z lakim ze wooo bo ja nie koniecznie w siodlo trafialam na wiscie ;D ale to nam sie czesto zdarza ;P
grrrr!! ja wcale płochacza nie lubiałam i to jego rżenie ...
A ja uważam że w Likworze nie ma nic fajnego a jako koń do rekreacji wcale nie jest dobry .. połamał już wiele osób .. na pewno nie jest koniem do kochania ... bo co to za miłość jak on każdego wysadza ?? jedyną osobą która sobie z nim fajnie radzi jest Kinia ale to już chyba wszyscy wiedzą.. a to ze jeszcze z niego nie spadłyście to jeszcze kwestia czasu.. z nim to jak na loterii nigdy nie wiadomo kiedy ma zły dzień.. ;D
jak dla mnie nie ma w tym koniu nic faajnego .. nie ma cech za które kocham konie... ale szanuje też wasze zdanie bo kazdy ma inne ;D
wiesz co w wakacje to konie nawet siły nie miały na brykanie bo były zmęczone pracą .. i może trafiłaś na dobry dzionek likwora.. ;D